Præsentation Bo Egeberg

Fysioterapeutiske data:
Jeg er uddannet fysioterapeut i 1997 fra den hedengangne Skodsborg FysioterapiSkole.
Efterfølgende arbejdede jeg et par år som henholdsvis vikar og indlejer på klinikker i Ballerup og på Amager. I 1999 købte jeg Vig Fysioterapi, hvor jeg har huseret lige siden.
Vi er 7 fysioterapeuter, 1 akupunktør, 1 osteopat og et stærkt hjælpeteam der klarer kontor og rengøring.


Fysioterapeutisk praksis:
Siden jeg blev uddannet, har jeg fast budgetteret med, at der skal være plads til videreuddannelse. Jeg har forsøgt at komme rundt i så stor en del af vores hverdag som muligt, så mit CV byder blandt andet på Evidensbaseret fysioterapi, MT-kurser, MTT, Mulligan, McConnell, Cyriax, ultralydsskanning, Biologisk traumeterapeut, Correction academy, smertebehandling og osteopati DO. Aktuelt er jeg i gang med en masteruddannelse i osteopati. I disse tider, hvor fysioterapien bliver mere og mere specialiseret, er jeg stolt af at være klinikkens generalist.


Dagligdagen:
Jeg arbejder med patienter i praksis, både indenfor og udenfor sygesikringsoverenskomsten, på fuld tid og har derudover ledelse og organisatoriske opgaver i den daglige drift af klinikken. I fritiden dyrker jeg også klinikken, med nye idéer til faglig udvikling og udbygning af klinikkens tilbud til patienter / brugere.


Bestyrelsesarbejde:
Efter at have fulgt arbejdet på sidelinjen i mange år, syntes jeg at det var min tur til at gøre en indsats for det fælles gode. Jeg har ikke været særlig vidende om, de muligheder der ligger i bestyrelsesarbejdet, men kan allerede nu se potentialet og jeg glæder mig til at arbejde for medlemmernes bedste.


Mærkesager:
Mit fokus er først og fremmest, at vi skal arbejde for at fastholde den position vi har haft længe, som danskernes foretrukne partner i forhold til behandling og forebyggelse af muskuloskeletale problemer. Det kræver at vi arbejder for at styrke fagligheden og give alle medlemmer de bedst mulige forhold i relation til kontrakter, tryghed og videreuddannelse.