Præsentation Tina Rank Franzen

 

Fysioterapeutiske data:
Jeg er uddannet professions bachelor i Fysioterapi fra UCN i Aalborg i 2005. Har arbejdet først 2 år i kommunal regi og siden 2007 været ansat som praktiserende fysioterapeut hos Arden Fysioterapi. I 2012 overtog jeg klinikken sammen med min kompagnon.
På klinikken er vi 6 fysioterapeuter og 1 sekretær.


Fysioterapeutisk praksis:
Jeg er Cert. MDT. Har div andre kurser indenfor manuel terapi og er Fysio pilates instruktør
Jeg har stor erfaring i behandling af patienter indenfor en bred vifte af diagnoser og fysioterapuetiske specialer. Har bla arbejdet meget med børnebehandling.


Dagligdagen:
Jeg arbejder med patienter i praksis på fuld tid og har derudover ledelse og organisatoriske opgaver i den daglige drift af klinikken. Desuden er jeg fungerende klinisk vejleder på klinikken. Vi modtager studerende fra Fysioterapeut uddannelsen på UCN i Aalborg.


Bestyrelsesarbejde:
Jeg er ny i fagpolitik, men har interesseret mig meget for området og har de sidste 2 år været suppleant i SU i region nord. Glæder mig meget til at komme igang med arbejdet.


Mærkesager:
Jeg er optaget af at skabe flere arbejdspladser i vores sektor samt forretningsudvikling. Der skal være ordentlige forhold for både arbejdsgivere og arbejdstagere i praksissektoren og jeg ser frem til at se hvad den nye arbejdsmarkedsmodel bringer med sig.